Spilerdug og rehabilitering

Løsninger til rehabilitering afhænger af borgernes funktionsniveau, og for at finde en retning for løsning skal vi være meget konkrete i analysen.

På uddannelsesdagen går vi i dybden med analyse af det naturlige bevægemønster og med at afdække borgernes funktionsniveau. Vi vil arbejde med forflytninger i seng og i kørestol, samt hvordan man kan benytte Spilerdug til træning, så borgerens funktionsniveau øges eller vedligeholdes. Vi vil arbejde med at borgerne bliver medinddraget enten i form af selvtræning eller med støtte.

Uddannelsesdagen er rettet mod faggrupper der arbejder med forflytning og rehabilitering, og som har en uddannelse som forflytningsvejleder.

Varighed: 6 timer

Sted: Forskellige steder på Sjælland, Fyn & Jylland – se under kommende begivenheder under tilmeldingsblanket.

Forplejning: Der vil være vand, kaffe og te.

Pris:

  • 1495,-  ex. moms pr. deltagere.

Der er begrænset antal pladser derfor er der først til mølle princip, men mulighed for at komme på venteliste.

Undervisere:

  • Maja Tvarnø, ergoterapeut og konsulent hos Spilerdug ApS.
  • Nanna Westby, fysioterapeut og konsulent hos Spilerdug ApS.
  • Lene Tranberg Juul, fysioterapeut og konsulent hos Spilerdug ApS.
IMG 1597 scaled
  • Efter kursustilmeldingen vil du modtage en faktura os. Det er vigtigt, at du udfylder EAN-/CVR-nummer, hvis din arbejdsgiver betaler for dig.
    Som deltager på kurset, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev samt at eventuelle videos/fotos fra kurset, hvor du kan optræde, kan anvendes af Brehms Spilerdug Aps, på hjemmeside, facebookside, Magasinet Pleje, i undervisningsmateriale og vejledninger
    Ved annullering 8-10 uger før afholdelse betales 25% af deltagergebyret. Ved annullering 4-8 uger før afholdelse – betales 50% af deltagergebyret. Ved annullering mindre end 4 uger før afholdelse – betales 100% af deltagergebyret.