Spilerdug og Forflytning

Forflytningsdagen er for dig, der gerne vil i gang med at bruge spilerdug og for dig, der allerede anvender spilerdug, men som ikke tidligere har været på kursus i almen brug af spilerdug.

Dagen vil bestå af mange praktiske øvelser ved plejesenge og kørestole, hvor du forflytter og anvender spilerdug. På den måde vil principperne samt håndelaget ”leges” ind, så du når dagen er omme, er blevet en god forflytter.

Du bliver også præsenteret for både Alseat og Spiler+, denne dag.

Varighed: 6,5 timer

Sted: Forskellige steder på Sjælland, Fyn & Jylland – se under kommende begivenheder under tilmeldingsblanket.

Forplejning: Der vil blive serveret morgenmad og der vil være vand hele dagen. Den øvrige forplejning skal du selv sørge for.

Pris:

  • 200,-  ex. moms pr. deltagere, dog gratis for samhandelsaftalekunder. (Kontakt os her for at høre, om i har en samhandelsaftale)

Der er begrænset antal pladser derfor er der først til mølle princip, og max 4 personer pr. arbejdsplads, men mulighed for at komme på venteliste

Undervisere:

  • Maja Tvarnø, ergoterapeut og konsulent hos Brehms Spilerdug.
  • Nanna Westby, fysioterapeut og konsulent hos Brehms Spilerdug
spilerdug hoejop aktiv vari
  • Efter kursustilmeldingen vil du modtage en faktura, hvis din arbejdsplads IKKE har en samhandelsaftale med os. Det er vigtigt, at du udfylder EAN-/CVR-nummer, hvis din arbejdsgiver betaler for dig.
    At tilmelding er bindende og som deltager på kurset, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev samt at eventuelle videos/fotos fra kurset, hvor du kan optræde, kan anvendes af Brehms Spilerdug Aps, på hjemmeside, facebookside, Magasinet Pleje, i undervisningsmateriale og vejledninger.