Vi er her stadig!

Selv om vi nu alle har levet med en pandemi i snart 2 år, er der stadig et arbejdsmiljø vi skal værne om, og en hverdag der kan gøres lettere og mere værdig.
Så vi er her stadig og tager ud og underviser. Og vi kan tydeligt mærke at I er klar, for vi får mange henvendelser om demoer og kurser ude på arbejdspladserne.

Alseat – et unikt Forflytningshjælpemiddel

Alseat var nomineret til "Årets nyhed" på Helath & Rehab messen og skabte stor interesse. 

Alseat tager udgangspunkt i den naturlige måde at lægge sig ned på, Alseat er derfor et oplagt valg både ved forflytninger og i det rehabiliterende arbejde. se mere her

"Et rigtig spennende produkt!”. ”Jeg har også læst rapporten - et godt forberedt arbejde og god innovation” citat: Per Halvor Lunde

Kontakt den af os der underviser i dit område og lav en aftale for demo og evt. konkret afprøvning. Du finder os her.

Projekt

Lige nu er vi ved at lægge sidste hånd på vores Projekt om implementering af Alseat. Et projekt som vi tilbyder kommuner/distrikter eller afdelinger. I Projektet afdækker vi, hvilke forskelle anvendelse af Alseat gør i forhold til de nuværende anvendte forflytningsmetoder. Blandt andet måler vi på brugerens livskvalitet, rehabiliteringsmulighederne, tidsforbruget ved forflytning, medarbejderens kraftanvendelse og arbejdsstillinger samt på økonomien. I hører nærmere.

Er I interesseret i selv at få projektet til jeres arbejdsplads så ring/mail til Christian 23688734/ christian@spilerdug.dk.

Fordele for dem der vil os

Vi deler viden – først og fremmest med dem der vil os. Når man er fast kunde hos os eller er samhandelskunde, så er man også en del af de instruktionsvideoer og -vejledninger vi udvikler – ofte på baggrund af konkrete efterspørgsler fra jer. Så dem deler vi 100%. I skal blot indtaste jeres arbejdsmail så får I adgang. Har du problemer med adgang, så kontakt os her.

Samhandelsaftaler

Vi har efterhånden lavet samhandels-aftaler med mange af jer kommuner og private institutioner. Jer der har takket JA, får blandt andet spilerdugen til en bedre pris, får tilbudt gratis undervisning på arbejdspladsen og alle medarbejdere har gratis adgang til alle vores instruktionsvideoer og -vejledninger på vores hjemmeside, med mere. Er I endnu ikke samhandelskunde så se mere her eller kontakt den af os der er ansvarlig for jeres område her.

Forflytningsvejleder-uddannelse 2022

På grund af Covid 19 og de stramme regler måtte vi aflyse vores Forflytningsvejleder-uddannelse i januar 2021.Heldigvis åbnede samfundet op, og vi gennemførte det i maj 2021, og et nyt hold fik uddannelsen i oktober 2021.
Vi har netop slået forårsholdet 2022 op på vores hjemmeside. Så skynd dig at tilmelde dig (og din kollega), inden uddannelsen er overtegnet.
Læs om uddannelsens varighed, indhold og pris her, hvor du også kan tilmelde dig.

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

Vi slår jævnligt ideer, tips og trick samt kurser op på vores FB-side. Der ligger også mange videoer til inspiration. Vi er stadig ret vilde med at dele viden, så gå ind hjælp os med at dele viden ved at Dele, like og følg os.

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences