Nyhedsmail forår

Her i Spilerdug ApS er der gang i et travlt og spændende første halvår af 2024.
Med visionen om, at være den bedste partner til person forflytning – for alle involverede, i alle organisationer, er vi til rådighed for dig og din arbejdsplads med faglig viden indenfor forflytningsområdet. Vi sætter en ære i at levere god service og vi er ambitiøse i arbejdet for at sikre høj kvalitet i vores produkter og faglighed.
Så husk at kontakte os, hvis du ønsker sparring – ingen spørgsmål er for små, og ingen dilemmaer er for store..

Selvhjulpenhed ved på- og afklædning  

Vores konsulenter Maja og Nanna repræsenterede os på Care Wares præsentationsdagen om ”Selvhjulpenhed ved på- og afklædning”. Vi bidrog med demonstration af den røde, elastiske Spilerdug, som nedsætter friktionen mod huden ved påklædning. 
Ved brug af Spilerdugen og små hjælpemidler, så som klemmer og antiskrid, kan personer med funktionsnedsættelser blive selvhjulpne, eller på- og afklædningen kan lettes for en eventuel hjælper. I præsentationen og videoklippene kommer vi omkring generelle principper, samt viser eksempler på bl.a. sko på samt bukser, strømper og kompressionsærme på og af. Du kan gense vores oplæg på linket her.

Minimesse for forflytningsvejledere i region H

En onsdag midt i marts var Spilerdug ApS inviteret til at deltage på ’Minihjælpemiddel messe’ på Hvidovre hospital. Ca. 50 forventningsfulde forflytningsvejledere fra tværfaglige funktioner på regionens hospitaler var mødt op. Vores to workshops var rigtig godt besøgt, med afprøvning af forflytninger og mange gode spørgsmål. 
Det er en kæmpe fornøjelse at komme ud og møde engagerede forflytningsvejledere og få konstruktive dialoger og være en del af afprøvninger af forflytninger som fylder i deres hverdag.
Vi kommer også gerne ud til jer, kontakt os via vores hjemmeside 

Spilerdug på tilbud

Vi sælger ud fra lageret med varenumre som udgår. Så skal du bruge noget glidstof til en opgave, som kan være alternativ brug af Spilerdug, eller har du en kreativ idé - så har vi dels nogle kasser med enkeltstykker i ukurante størrelser i 2. sortering, dels udgåede farver og kvaliteter.
Tjek vores hjemmeside for de gode tilbud.

Spilerdugs Forflytningsvejlederuddannelse 2024

Skal du og dine kolleger være forflytningsvejledere?
Tjek vores hjemmeside for datoerne for uddannelser i andet halvår af 2024, og skynd dig at booke en plads, vi afholder uddannelserne både i Jylland og på Sjælland.  Læs mere og tilmeld dig her

Mød os hen over efteråret 2024  

Vi glæder os til at vi i løbet af efteråret skal ud i landet og møde jer.
Spilerdug ApS deltager også i år med en stand på ’Træf om Godt fysisk arbejdsmiljø’ som i år afholdes den 17.-18. september på Nyborg strand. Spændende med det nye fokus generelt på godt fysisk arbejdsmiljø.
6.-7. november vil vi være at finde på Ergo24, Ergoterapeuternes faglige træf i Vingsted hotel og konferencecenter med en stand og ugen efter er vi igen på farten, hvor vi deltager på Ergo Pro forflytningskonference 2024, en konference for fysioterapeuter og ergoterapeuter, som afholdes den 14.-15. november også i Vingsted. I år med fokus på ’Inspiration til dansk forflytningspraksis fra udlandet’.
Ses vi - det håber vi at vi gør

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

Vi slår jævnligt ideer, tips og trick samt kurser op på vores FB-side. Der ligger også mange videoer til inspiration. Vi er stadig ret vilde med at dele viden, så gå ind hjælp os med at dele viden ved at Dele, like og følg os.

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences