Vi er her stadig!

 

Selv om vi nu alle har levet med en pandemi i snart et år, er der stadig et arbejdsmiljø vi skal værne om, og en hverdag der kan gøres lettere og mere værdig.

Så vi er her stadig og tager ud og underviser i mindre medarbejdergrupper. Vi overholder selvfølgelig sammen med jer alle restriktioner og anbefalinger. Og den tid vi har fået lidt mere af har vi anvendt til udvikling.

I Nyhedsmailen vil du derfor kunne læse om vores nye vejledninger og videoer, om de tema- og heldagskurser vi afholder frem til sommerferien, Forflytningsvejlederuddannelse, med mere

Nye Videoer og vejledninger

Vi har været produktive og har taget emner op som er kommet fra jer.

Alseat – Målgruppe Video vejledning
Alseat- når personen efterfølgende forflyttes på spilerdug  Video vejledning

Comfort /Sit-On sele placeret ind fra siden Video vejledning

Og så har vi sammen med Røntgenafdelingen på Næstved sygehus lavet nye variationer med udgangspunkt i deres fysiske miljø og metoder.

Ben op på røntgenleje
Video vejledning

Håndtering af scannerplade
Video vejledning

Forflytning på Scannerleje
Video vejledning

Endelig har vi arbejdet med at anvende Spiler+ til vending til bugleje. En forflytning der er anvendes i langt højere grad nu og som kan være meget tung samt kræve mange ledige hænder.

Spiler+ Vending til bugleje Video vejledning

Alseat

Nu er det slut med at løfte ben ind i sengen – Løsningen er Alseat! – og nu kan I komme til at afprøve den!  


Også under en pandemi. Alseat tager udgangspunkt i den naturlige måde at lægge sig ned på,
Alseat er derfor et oplagt valg både ved forflytninger og i det rehabiliterende arbejde, Se mere her 

 

Alseat er allerede ude på flere sygehuse og flere kommuner er i gang med at afprøve med henblik på implementering. F.eks. har Stevns kommune haft den til afprøvning hos 9 borgere og hos 7 af borgerne fungerer den præcis efter hensigt: tryg, sikker og ingen belastning.
Lav en aftale for demo og evt. konkret afprøvning med en af os. Du finder os her 

Fordele for dem, der vil os

Vi deler viden – først og fremmest med dem der vil os. Når man køber Spilerdug hos os eller er samhandelskunde, så er man også en del af de videoer og vejledninger vi udvikler – ofte på baggrund af konkrete efterspørgsler fra jer. Så dem deler vi 100%. I fremtiden skal du blot indtaste din arbejdsmail så får du adgang. Har du problemer med adgang, så kontakt os her 
Se mere om samhandelsaftaler her

Nye temakurser

Frem til sommer har vi planlagt 3 nye Temakurser ”Påklædning af overkrop”, ”Påklædning af underkrop” samt ”Ind og ud af seng”. De omhandler hver et centralt emne og har en varighed på 3 timer. På den måde får I et koncentreret input, som I kan bygge videre på i jeres daglige aktiviteter. Læs mere her hvor du også kan tilmelde dig.
Derudover afholder vi vores kursusdag om ”Forflytning og spilerdug”. Vi bibeholder de grundlæggende principper og teknikker og har udvidet med nogle af vores hjælpemidler som Spiler+ og Alseat. Så hvis du ikke tidligere har deltaget eller hvis du er lidt ”rusten”, så er muligheden her igen. Læs mere her hvor du også kan tilmelde dig.

FV-uddannelse 2021

På grund af Covid 19 og de strammere regler har vi måtte aflyse vores Forflytningsvejlederuddannelse i januar, ØV. Vi håber at kunne gennemføre uddannelsen for de allerede tilmeldte maj 2021.
Næste åbne hold starter i oktober 2021. Så skynd dig at tilmelde dig (og din kollega) inden uddannelsen er overtegnet. Læs mere om uddannelsens varighed, indhold og pris her hvor du også kan tilmelde dig.

Virtuel Vejledning

Som noget helt nyt tilbyder vi nu Virtuel Vejledning – når afstanden, tiden eller omstændighederne gør det til den bedste måde af få vejledning og instruktion på egen lokation. Læs mere om denne mulighed her.
 

Webinar

Vi har netop afholdt et internt kursus i at lave webinar -det er i sin vorden, men når vi er klar vil du modtage en særskilt invitation.

Facebook

Vi slår jævnligt ideer og eksempler samt kurser op på vores side Spilerdug. Vores sidste opslag om Alseat som vi lavede sammen med Michael Skriver fra ”Flyt kroppen nu” blev delt 1400 gange. Det er vi selvfølgelig rigtige glade for- da vores DNA er at dele viden.
Gå ind og se opslaget her og hjælp os med at dele viden ved at Del, like og følg os. 

Dorte Vennerstrøm
Jylland og Fyn
+45 2829 6734
dorte@spilerdug.dk
Helle Buggeskov
Sjælland
+45 4180 8352
helle@spilerdug.dk
Jenny Paepcke
Hovedstaden
+45 5216 9945
jenny@spilerdug.dk

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

 

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences