FORFLYNINGSVEJLEDERUDDANNELSE

Har du en forflytningsvejleder i hjertet??

Forflytningsvejlederuddannelse med høj faglighed

Vores forflytningsvejlederuddannelse giver medarbejderne på plejecentre, i hjemmeplejen, på træningsområdet samt pædagogiske institutioner muligheden for at arbejde med de grundlæggende principper indenfor forflytning.

Igennem forflytningsvejlederuddannelsen får kursisterne lov til at arbejde med produkt- og aktivitetsanalyse af udvalgte hjælpemidler – fra de små som sengebånd og antiskrid til de større som f.eks. manuelle glide-/vendesystemer.

De nyeste metoder inden for forflytningsteknik

Vi arbejder også med videoanalyse i forhold til det naturlige bevægemønster samt analysering af arbejdsteknik. Derudover arbejdes der med case-baserede øvelser i forhold til konkrete forflytninger, men også med kursisten i rollen som formidler, observatør og instruktør. Gennem faglig sparring, gruppearbejde og refleksion over egen praksis introduceres kursisten til risikovurdering, lovgivning og videre arbejde med forflytning i egen organisation.

Imellem de 2 moduler vil kursisten få en hjemmeopgave, hvor de skal blive klogere på, hvordan den lokale forflytningsorganisation er opbygget. Derudover skal kursisten finde en case med en konkret forflytningsproblematik og lave en risikovurdering af denne.

Efter endt uddannelse kan den nybagte forflytningsvejleder:

 • vejlede og formidle viden til kollegaer
 • analysere bevægemønstre og ressourcer hos borgeren.
 • analysere arbejdsbevægelser hos kollegaer.
 • kunne risikovurdere en forflytning.
 • kunne matche borgers funktionsniveau med hjælpemiddel og personhjælp.

Desuden vil han/hun:

 • have kendskab til et udvalg af forflytningshjælpemidler.
 • kende til lovgivning på forflytningsområdet.
 • kende til steder hvor yderligere viden på forflytningsområdet kan hentes.

Pris:

5450,-  ex. moms, inkl. materialer

Dato og sted for uddannelsen :

 • Se “Kommende begivenheder” i under tilmelding til uddannelsen

Undervisere:

 • Maja Tvarnø, ergoterapeut og konsulent hos Spilerdug.
 • Lene Tranberg Juul, fysioterapeut og konsulent hos Spilerdug.
 • Nanna Westby, fysioterapeut og konsulent hos Spilerdug.
Tidligere deltagere har udtalt: 

”Jeg er bedre rustet til at: risikovurdere, give feedback, opdatere viden via hjemmesider og finde inspiration til hjælpemidler”

”Det har været en god mulighed for faglig sparring, da der har været et godt niveau. Længden og tidspunktet har været godt. Tak for en god varieret forflytningsvejlederuddannelse. Godt samarbejde mellem underviserne”

”Forflytningsvejlederuddannelsen er præget af højt pædagogisk niveau – Top! – og skønt overskud der faciliterer til refleksion”

”Super god forflytningsvejlederuddannelse med nogle gode lærere. Godt flow, god energi, gode rammer og godt humør. Dejlig afslappende atmosfære.”

img 0882 scaled
 • Efter kursustilmeldingen vil du modtage en faktura os. Det er vigtigt, at du udfylder EAN-/CVR-nummer, hvis din arbejdsgiver betaler for dig.
  Som deltager på kurset, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev samt at eventuelle videos/fotos fra kurset, hvor du kan optræde, kan anvendes af Spilerdug Aps, på hjemmeside, sociale medier, i undervisningsmateriale og vejledninger
  Ved annullering 8-10 uger før afholdelse betales 25% af deltagergebyret. Ved annullering 4-8 uger før afholdelse – betales 50% af deltagergebyret. Ved annullering mindre end 4 uger før afholdelse – betales 100% af deltagergebyret.