Om Brehms Spilerdug

Brehms Spilerdug bygger på dyb faglig interesse og viden omkring forflytningsteknik samt visionen om at formidle og sprede denne viden, så flest muligt kan få gavn af produkter og metoder i deres daglige arbejde.

Derfor står vi heller aldrig stille men udvikler os konstant. Nye metoder og muligheder i arbejdet med forflytningsteknik som formidles gennem vejledninger og videoer, nye produkter der gør det daglige forflytningsarbejde nemmere samt nye måder at formidle viden i undervisning og på digitale platforme.

Vi er her for at hjælpe dig og den samlede erfaring fra stort set alle aspekter af dagligdagen i pleje- og sundhedssektoren betyder, at vi altid kan komme frem til en god løsning på alle de mange generelle opgaver og udfordringer samt din specifikke problemstilling – hos dig.

Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores viden, vores produkter, vores metoder og formidling, så vores kunder kan opnå den bedste kombination af viden, produkter og anvendelsesmuligheder til at løse deres opgaver bedst muligt.

Vi arbejder sammen med

Hvem er vi?

Erfarne og imødekommende medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Lisbeth Osterkryger

Kundesupport og regnskab

Direkte: 57 64 83 51
E-mail: lisbeth@spilerdug.dk

Helle Buggeskov

Ergoterapeut, Souschef
Sjælland, Sverige

Direkte: 41 80 83 52
E-mail: helle@spilerdug.dk

Dorte Vennerstrøm

Fysioterapeut
Jylland, Fyn

Direkte: 28 29 67 34
E-mail: dorte@spilerdug.dk

Nanna Westby

Fysioterapeut
Hovedstadsområdet

Direkte: 25 47 07 55
E-mail: nanna@spilerdug.dk

Christian Krogh-Jeppesen

Adm. direktør

Direkte: 23 68 87 34
E-mail: christian@spilerdug.dk