Har du en forflytningsvejleder i hjertet?

Forflytningsvejlederuddannelse med høj faglighed

Hos Spilerdug ApS kan du blive uddannet til forflytningsvejleder.
Vores forflytningsvejlederuddannelse giver medarbejdere muligheden for at arbejde med de grundlæggende principper indenfor forflytning.
Uanset om du er kommunalt, regionalt eller privat ansat kan du deltage på vores uddannelse.

Forflytningsvejledereuddannelsen hos Spilerdug ApS er en grunduddannelse som er modulopbygget. Imellem modulerne vil kursisterne få hjemmeopgaver, hvor de skal blive klogere på, hvordan deres lokale forflytningsorganisation er opbygget. Desuden skal kursisten finde en case med en konkret forflytningsproblematik, som der bliver arbejdet med på sidste modul.

De grundlæggende vigtige metoder inden for forflytningsteknik

Vi arbejder med analyse af det naturlige bevægemønster samt analysering af arbejdsteknik. Vi arbejder meget med case-baserede øvelser i forhold til konkrete forflytninger, men også med kursisten i rollen som formidler, observatør og instruktør. Gennem faglig sparring, gruppearbejde og refleksion over egen praksis introduceres kursisten til risikovurdering, lovgivning og det videre arbejde med forflytningskultur i egen organisation.

Efter endt uddannelse kan forflytningsvejlederen:

 • Analysere bevægemønstre og ressourcer hos borgeren.
 • Analysere arbejdsbevægelser hos kollegaer.
 • Risikovurdere en forflytning.
 • Matche borgers funktionsniveau med hjælpemiddel og forflytningsmetode.
 • Vejlede og formidle viden til kollegaer

Desuden vil forflytningsvejlederen:

 • Have kendskab til et udvalg af forflytningshjælpemidler.

 • Kende til lovgivning på forflytningsområdet.

 • Kende til steder hvor yderligere viden på forflytningsområdet kan hentes.

Underviserne:

Undervisningen varetages af erfarne terapeuter, med stor undervisningserfaring indenfor forflytningsområdet samt i brugen af Spilerdug. Der er altid 2 undervisere på holdet, dette for at sikre god kvalitet og et godt udbytte for deltagerne på kurset.

Pris:

5450,-  ex. moms, inkl. materialer

Dato og sted for uddannelsen :

Se “Kommende begivenheder” i under tilmelding til uddannelsen.

Tidligere deltagere har udtalt: 

”Jeg er bedre rustet til at: risikovurdere, give feedback, opdatere viden via hjemmesider og finde inspiration til hjælpemidler”

”Det har været en god mulighed for faglig sparring, da der har været et godt niveau. Længden og tidspunktet har været godt. Tak for en god varieret forflytningsvejlederuddannelse. Godt samarbejde mellem underviserne”

“Noget af det vigtigste jeg tager med fra uddannelsen, var at øve mig i at formidle den viden jeg har fået mig, nu føler jeg mig klædt på og klar til at komme tilbage til mine kolleger og dele alt det jeg har lært”

“Jeg føler mig parat til mit ansvar som forflytningsvejleder”

”Super god forflytningsvejlederuddannelse med nogle gode lærere. Godt flow, god energi, gode rammer og godt humør. Dejlig afslappende atmosfære.”

Tilmelding forflytningsvejlederudannelsen

 • Efter kursustilmeldingen vil du modtage en faktura os. Det er vigtigt, at du udfylder EAN-/CVR-nummer, hvis din arbejdsgiver betaler for dig.
  Som deltager på kurset, accepterer du at modtage vores nyhedsbrev samt at eventuelle videos/fotos fra kurset, hvor du kan optræde, kan anvendes af Spilerdug Aps, på hjemmeside, sociale medier, i undervisningsmateriale og vejledninger
  Ved annullering 8-10 uger før afholdelse betales 25% af deltagergebyret. Ved annullering 4-8 uger før afholdelse – betales 50% af deltagergebyret. Ved annullering mindre end 4 uger før afholdelse – betales 100% af deltagergebyret.
IMG 5146