Vi skal passe på hinanden og på dem der passer på os!


GRATIS Online E-Læringskursus i forflytningskundskab og spilerdug


HAR I EN UDFORDRING MED AT UNDERVISE JERES NØDBEREDSKAB, nye medarbejdere og vikarer i forflytningskundskab tilbyder vi nu at alle – kommuner og sygehuse- får GRATIS adgang til vores E-læringsmodul om FORFLYTNINGSKUNDSKAB og GENEREL BRUG AF SPILERDUG. 
Sidemandsoplæring sammen med E-læring (blended undervisning) kan være den bedste løsning lige nu.
Se hvordan I får adgang her link.

Nye produkter

Spilerdug i enkeltstykker
Vi har nu Spilerdug i enkeltstykker pakket i poser med et styk Spilerdug og i kasser med 20 stykker. Vi har det klar til jer i størrelserne 75x100, 125x100 og 150x100 i alle farver. Desuden har vi rød i størrelserne 50x150 (kompressionsstrømper/ærmer) og 100x100 (f.eks. buks/underbuks/ nederdel forbi bagdel).

Undersøgelser viser, at en af de største hindringer i at bruge forflytningshjælpemidler, er når de ikke er let tilgængelige. Med enkeltstykker i en kasse placeret f.eks. på hospitalsstuen eller gangen, vil vi gerne være med til at gøre det rigtige lettere! Vi har selvfølgelig stadig ruller i 1 meter og 1½ meters bredde. Se mere her
Spiler+
Vi har haft succes med vores prisbillige og effektive forflytningslagen Spiler+, der ikke kræver den store instruktion og som sammen med Spilerdug fungerer som et vendesystem. Når gliddet er slidt skifter I blot det ud. Selve Spiler+ holder til min. 200 vaske. Spiler+ forflytningslagnet maskinvaskes og tørre tumbles og er hurtigt klar til brug igen.

Nu som pakkeløsning
Inspireret af Lolland kommune leverer vi nu Spiler+ forflytningslagen i en pakkeløsning direkte til deres hjælpemiddeldepot. Med i pakken er ud over spiler+ Forflytningslagen, de antal Spilerdugsstykker man ønsker. På den måde er det lettere for hjælpemiddeldepotet at levere det ønskede.
Alseat
I det nye år lancerer vi det første hjælpemiddel -Alseat- der hjælper dig til let at få din borger/patient fra siddende på sengekant og til liggende eller omvendt - uden at du skal løfte dennes ben. 
På vores kurser fortæller deltagerne tilbagevendende, at en af de største udfordringer i de daglige forflytninger er at hjælpe ben ind i seng. Selv ved personer der kan gå/stå/forflyttes med forflytningsplatform eller ståløfter, er der dagligt mange løft af ben.
Du kan allerede nu se vores videos her og her
Vi forventer Alseat hel klar i løbet af marts, men hvis du ønsker en visning af Alseat så kan du allerede nu kontakte os.

Ny forflytningsvejlederuddannelse

Vi har afholdt vores første egen Forflytningsvejlederuddannelse med rigtig fine og overvældende tilbagemeldinger. Vi gennemfører den næste på Sjælland i foråret 2020. Uddannelsen er på 6 dage og koster 4950kr. pr. deltager inklusiv materiale.
 
Det er en meget praksisorienteret uddannelse, hvor deltagerne arbejder med biomekanik, naturligt bevægelsesmønster, forflytninger med mindre og større hjælpemidler samt cases fra egen hverdag. Glemte vi at fortælle, at vi selvfølgelig også inddrager lovgivning for området, aktivitetsanalyserer hjælpemidler, lærer at anvende videooptagelser, forflytningsproblematikker,  løsninger og meget mere. Ring og hør nærmere hos den ansvarlige for det område du arbejder i.
Læs mere og tilmeld dig her

Fagligt træf 2019

På Fagligt Træf præsenterede vi flere nye produkter -og især Alseat var i gang konstant, så vi havde dejligt travlt. Men ikke mere travlt end at vi fik trukket årets vinder at en gratis kursusdag til arbejdspladsen. Det blev i år Frauke Lassen, Sønderborg Sygehus, neurologisk afdeling.

Samhandelsaftaler

Hos os får man mere end en rulle

Nye vejledninger og videoer

Vi har været produktive, og der er kommet helt nye vejledninger og videos 
•    Hofteoperation - fra op-leje til seng
•    Knæalloplastik—forflytning på leje og til seng
•    Bugleje. Til og fra op-leje samt forflytning i bugleje

Disse videos og vejledninger er lavet i samarbejde med Operationsgangen på Aleris Hamlet 
Desuden har vi lavet en kort vejledning Fjerne Spilerdug samt en ny version af 
At placere sejl mellem 2 lag Spilerdug.
Se det hele på "Vejledninger" og "Video"

Nanna Westby
Hovedstaden
2547 0755
nanna@spilerdug.dk
Helle Buggeskov
Øvrige Sjælland
4180 8352
helle@spilerdug.dk
Dorte Vennerstrøm
Jylland og Fyn
2829 6734
dorte@spilerdug.dk

Facebook

Del gerne jeres oplevelser

Husk at tjekke vores Facebook side og se vores løbende opslag og dialog. Like og del, så vi får flere der byder ind med gode idéer og forslag. 

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences