Vi glæder os til at se jer alle igen!

 

På Health and Rehab 2021 - på vores kurser - 
til undervisning hos jer

Alseat – et unikt Forflytningshjælpemiddel

Alseat har på trods af pandemien og alle restriktioner været vidt omkring det sidste år. 

Alseat tager udgangspunkt i den naturlige måde at lægge sig ned på. Alseat er derfor et oplagt valg både ved forflytninger og i det rehabiliterende arbejde.
Mange har fået undervisning i at anvende Alseat og har taget imod tilbuddet om at får Alseat i udvalg i en periode, så de har kunne teste den hos konkrete borgere og patienter.

Vores undersøgelse af afprøvningsforløbene og kundernes feedback er entydig.

Alseat:
• Understøtter hensigtsmæssig brug af medarbejderens krop og faciliterer til gode arbejdsstillinger
• Tager langt mindre tid at anvende og er lettere at lære at anvende ift. andre metoder
• Er oplagt at tænke ind i 2 til 1 projekter
• Kan i visse tilfælde udskyde installation af loftslift
• Har en bred målgruppe, da forflytningen er tæt på det naturlige bevægemønster og genkendes af kroppen
• Og meget mere

Du kan se mere her Kontakt os og lav en aftale for demo og evt. konkret afprøvning.

Mød os på Health & Rehab Scandinavia på stand C3-038.

Vores stand er ekstra stor i år for Alseat er tilmeldt Årets Danske Nyhed, så der skal være plads til at I kommer forbi og selv prøver hvor enkelt det er at forflytte med Alseat og hvor behageligt og naturligt det er at blive forflyttet med Alseat.
Vi har selvfølgelig Spilerdug, Spiler+, Slipp’en og meget andet med. Så har du og kollegerne behov for at få Tips og Tricks så er vi klar.
Vi laver også i år faste undervisnings seancer – så tjek i programmet for hver dag. Og så udlodder vi dagligt en gratis undervisningsdag til din arbejdsplads. Det kan du også se mere om på vores stand. Klik på banneret herunder og se mere.

Vi er klar til at undervise – er du klar?
så læs mere her

3 nye Temakurser ”Påklædning af overkrop”, ”Påklædning af underkrop”, hvor vi anvender Spilerdug samt ”Ind og ud af seng” hvor Alseat også indgår. De omhandler hver et centralt emne og har en varighed på 3 timer. På den måde får I et koncentreret input, som I kan bygge videre på i jeres daglige aktiviteter. Klik på et af kurserne og læs mere. Der kan du også tilmelde dig.
Derudover afholder vi vores kursusdag om ”Forflytning og spilerdug”. Vi bibeholder de grundlæggende principper og teknikker og har udvidet med nogle af vores hjælpemidler som Spiler+ og Alseat. Så hvis du ikke tidligere har deltaget eller hvis du er lidt ”rusten”, så er muligheden her igen. Klik på kurset og læs mere. Der kan  du også tilmelde dig.

Alle vore workshops og kurser er gratis for deltagere fra samhandelskommuner. Hvis du er I tvivl om din kommune har indgået en samhandelsaftale med os, kan du altid ringe til os - så hjælper vi dig. Du finder os her

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

 

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences