Nyhedsmail august 2023

Sommeren er ved at gå på hæld og vi i Spilerdug ApS har nydt ferieperioden efter et spændende, aktivt og travlt forår. Nu glæder vi os til et aktivt efterår og her er nyheder fra os til jer. 
Lagde du mærke til navnet? Fremover hedder vi Spilerdug ApS – og hvad betyder det så for jer? Ingenting, vi har fortsat de samme gode varer på hylderne og tilbyder den samme høje faglige sparring.

Farvel til Helle  

Foråret 2023 blev et farvel til Helle Buggeskov, som nu er gået på efterløn. Helle har været med på rejsen hos Spilerdug de seneste mange år. Vi havde alle en rigtig hyggelig stund sammen, skønt samvær, gaver, grin - en god afsked med Helle, som vi ønsker alt godt i fremtiden.

Health & Rehab 2023  

I maj deltog vi på Health & Rehab messen i Bella Centret. Vi havde mange interesserede forbi vores stand, det blev til mange visninger af både Alseat og vores vendesystem Spiler+. Flere arbejdspladser har ønsket at vi kommer ud og demonstrerer Spiler+. Ønsker du en demonstration må du endelig henvende dig til os.
Tre heldige vindere af en kursusdag til arbejdspladsen blev fundet, og nu glæder vi os til at komme ud til dem og afholde dagene.

Fagligt Træf Forflytningsvejledere 2023

Traditionen tro deltager vi på Fagligt Træf for forflytningsvejledere på Nyborg Strand

Temaet for årets træf er ’Muskel – skeletbesvær og det psykiske arbejdsmiljø – hænger det sammen?’ – ja det gør det, og vi skal også fortsat have opmærksomhed på hjælpemidler til forflytning. 

Så kom forbi vores stand, til en snak og demonstration af, hvordan Spilerdug er et vigtigt hjælpemiddel til at nedsætte friktion ved personforflytning, du forebygger fysisk belastning og nedslidning samt friktionsskader hos personen du forflytter. Vi ses i Nyborg 5. og 6. september.

Efteruddannelsen

I efteråret udbyder vi efteruddannelsesdage for Forflytningsvejledere. På programmet er tre spændende og relevante emner:

Læs kursusbeskrivelserne og tilmeld dig på vores hjemmeside

”Spilerdug og forebyggelse af friktionsskader” Spilerdug er et højaktuelt hjælpemiddel ved positionering i kørestolen, vi udbyder en dag med fokus på at nedsætte friktion og shear og derved forebygge skader ved positionering i kørestol og seng.
”Spilerdug og rehabilitering Borgernes funktionsniveau er afgørende for at finde den rette løsning til forflytninger så funktionsniveauet enten bevares eller øges. På denne dag nørder vi med analyse, kraftkilder og brugen af Spilerdug, som kan fremme rehabilitering.
”Risikovurdering er vigtig for alle” Ulykker og unødig belastning vil vi gerne undgå, derfor er det vigtigt at få risikovurderet alle forflytnings- og plejesituationer. Det arbejder vi med både teoretisk og praktisk.

ViTSi - videnskabende siddestillingsnetværk

Vores deltagelse med oplæg på ViTSi konferencen i marts med emnet ”Forflytning og forebyggelse af tryksår i kørestolen” har givet os anledning til at udarbejde nye vejledninger med fokus på hvordan, du kan positionere en person i kørestol så skånsomt som muligt uden risiko for friktionsskader. Oplægget gav desuden anledning til at arbejdspladser har efterspurgt et lignende oplæg, så skriv endelig til os, hvis du tænker at det kan have interesse på din arbejdsplads. Kontakt

Forflytningsvejlederuddannelse

På vores hjemmeside kan du tilmelde dig alle vores kurser rundt om i Danmark. Vi afholder to Forflytningsvejlederuddannelser i efteråret 2023, og er i gang med planlægningen af uddannelser i 2024, både i Øst og i Vest Danmark. Vores Forflytningsvejlederuddannelser er åbne for alle, det vil sige at man kan tilmelde sig fra forskellige arbejdspladser.

Læs mere om uddannelsens varighed, indhold og pris her hvor du/I også kan tilmelde dig/jer. Vores hold er på 12-16 deltagere og vi er altid 2 undervisere.

Temakurser "På- og afklædning

Disse temakurser er stadig efterspurgte og relevante. Husk at temakurser er gratis for jer der er samhandelskunder, er I ikke samhandelskunder er der en lille betaling der dækker lokaleleje mv. Se mere her hvor du også kan tilmelde dig sammen med dine kolleger

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

Vi slår jævnligt ideer, tips og trick samt kurser op på vores FB-side. Der ligger også mange videoer til inspiration. Vi er stadig ret vilde med at dele viden, så gå ind hjælp os med at dele viden ved at Dele, like og følg os.

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences