Tak for i år

Året 2023 lakker mod enden, i Spilerdug ApS oplever vi at året er fløjet afsted.
De tre faglige konsulenter har været langt omkring i Danmark og har haft mange spændende opgaver og snakke med jer vores kunder – og det er altid en fornøjelse at komme ud og høre hvad der rør sig i driften og hjælpe jer med forflytningsarbejdet.

Har du en forflytningsvejleder i hjertet?  

Vi ved der er et stort behov for forflytningsvejledere derude på plejecentre, på kommunale institutioner, i hjemmeplejen mm. I 2023 har vi uddannet mere end 40 forflytningsvejledere og vi vil rigtig gerne uddanne flere i det kommende år.
Vores forflytningsvejlederuddannelse varer i alt 6 dage fordelt på 2 moduler fordelt på henholdsvis 4 og 2 dage, og altid med to undervisere på holdene.

Udsagn fra kursister:
"Noget af det vigtigste jeg tager med fra uddannelsen, var at øve mig i at formidle den viden jeg har fået mig, nu føler jeg mig klædt på og klar til at komme tilbage til mine kolleger og dele alt det jeg har lært"
"Jeg føler mig parat til mit ansvar som forflytningsvejleder"
"Har fået større viden og forståelse for både vores og borgerens bevægemønster"

Vores succesfulde uddannelse afholdes både øst og vest for Storebælt.
Den 8.-11. januar 2024 starter vi 1. modul i lokaler i Fredericia. 2. modul afholdes 31. januar og 1. februar. Der er plads til 16 kursister og der er stadig ledige pladser.
I starten af april afholdes forflytningsvejlederuddannelse i Herfølge.
Læs mere og tilmeld dig her

Efteruddannelse til forflytningsvejledere

Er du en af de heldige, der har deltaget på Spilerdug´s forflytningsvejleder-uddannelse indenfor det sidste år.
Det var 6 dage med tryk på praktisk afprøvning af alle tænkelige forflytninger samt teori, der underbygger det praktiske forflytningsarbejde, med emner om arbejdsmiljø, kraftkilder, forflytningsprincipper, risikovurdering, feedback - you name it.
Forflytningshåndværket kan ikke trænes for meget og nye tips og tricks kan tilføjes din kompetencerygsæk som forflytningsvejleder.
Så kom ind i laboratoriet igen i 2024 hvor vi udbyder opfølgningsdage til dig der er uddannet indenfor det sidste år.
På Sjælland er datoer og lokaler på plads, så vi håber at se jer 16. april eller 4. december i Herfølge. Tilmeld dig og hold øje med datoer på Fyn/Jylland her 

Fra alle os i Spilerdug ApS ønskes du en Glædelig december 
Tak for i år og vi ses i 2024

Facebook

Del jeres oplevelser med os og andre

Vi slår jævnligt ideer, tips og trick samt kurser op på vores FB-side. Der ligger også mange videoer til inspiration. Vi er stadig ret vilde med at dele viden, så gå ind hjælp os med at dele viden ved at Dele, like og følg os.

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2016 Brehms Spilerdug ApS All rights reserved.

info@spilerdug.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences