Få udviklet jeres kompetencer i brugen af Spilerdug så I kan forebygge fysisk belastning og nedslidning af medarbejderne og skabe skånsomme og værdige forflytninger.

I samarbejde med Spilerdug ApS, har I mulighed for at designe kurser der passer til netop jeres arbejdsplads. Vi tilpasser altid vores kurser ud fra jeres ønsker, det kan fx være i forhold til den gruppe borgere/patienter som I arbejder med eller ud fra det niveau og kendskab I som medarbejdergrupper har, i forhold til brugen af Spilerdug.

Vi opbygger kurser omkring forflytning og omkring påklædning. Vi tilbyder også forflytningsvejleder uddannelsen, som kan skræddersyes til jeres arbejdsplads.

Undervisningen varetages af erfarne terapeuter, med stor undervisningserfaring indenfor forflytningsområdet og i brugen af Spilerdug. Er I en større gruppe der ønsker undervisning, gennemføres undervisningen med 2 undervisere på holdet, dette for at sikre god kvalitet og et godt udbytte for deltagerne på kurset.

Pris for Spilerdugskurser

Prisen vil afhænge af omfanget af kurset og af om I er kunder hos os.

Kontakt den af os, der er tilknyttet dit område for at høre nærmere om mulighederne og for at få et uforpligtende tilbud.

Maja scaled e1683267505338

Maja Tvarnø
Ergoterapeut

Region Syd, Midt & Nord
Direkte: 25 22 83 53
Mail: maja@spilerdug.dk

Lene scaled e1683267518658

Lene Tranberg Juul
Fysioterapeut

Region Hovedstaden 
Direkte: 22 81 83 55
Mail: lene@spilerdug.dk

Nanna scaled e1683267529616

Nanna Westby
Fysioterapeut & Master in Humanities & Health Studies

Region Sjælland
Direkte: 25 47 07 55
Mail: nanna@spilerdug.dk