Med Alseat tager du udgangspunkt i et naturligt og genkendeligt bevægemønster, når du skal hjælpe tunge ben ind i seng.

Som hjælper bruger du ingen kræfter, du kan være oprejst under hele forflytningen, og samtidig er den medinddragende, skånsom og værdig for personen, der har brug for hjælp.

Alseat består af et sæde med strop, en vægtstang og to stykker Spilerdug. Der er ingen knapper du skal forholde dig til, og den skal ikke lades op. Som udgangspunkt kræver Alseat kun 1 medarbejder.

alseat

Bred brugergruppe  

Målgruppen er personer der ikke selv kan lægge sig ned og samtidig tage deres ben ind i sengen. Det kan være personer der kan gå, gå med hjælpemiddel, er kørestolsbruger med ståfunktion eller kørestolsbruger der forflyttes med forflytningsplatform eller stålift. Det er en forudsætning at personen kan sidde stabilt på sengekanten.

Alseat kræver ikke nogen form for installation, end ikke en plejeseng, så den kan anvendes alle steder fra hospitaler over plejecentre til hjemmeplejen.

En sikker og tryg forflytning 

Alseat er udviklet i et tæt samarbejde mellem opfinder, terapeuter, plejepersonale og slutbrugere. Sønderborg kommunes medarbejdere har med deres afprøvninger og tilbagemeldinger været med til at sikre fokus på såvel brugeroplevelsen som medarbejdernes arbejdsmiljø.

Erfaringen viser, at personer der hjælpes med Alseat ofte føler sig bedre i stand til at være aktive, de føler sig mindre ”tunge og besværlige” og de føler sig trygge i situationen. Måske kan opsætningen af loftliften udsættes i hjemmet, eller ægtefællen kan være hjælper, så aftenbesøg af hjemmeplejen undgås og dermed skemalagt sengetid

f3

Undervisning af faglig konsulent

Har I på din arbejdsplads spørgsmål til Alseat eller lyst til at få den demonstreret, så har I muligheden for at kontakte den af os, der er tilknyttet dit område og hør nærmere om Alseat og de muligheder der er.

Vi tilstræber at finde den rette pris til jer gennem en aftale om et videre forløb eller aftale om køb af flere

Maja scaled e1683267505338

Maja Tvarnø
Ergoterapeut

Region Syd, Midt & Nord
Direkte: 25 22 83 53
Mail: maja@spilerdug.dk

Nanna scaled e1683267529616

Nanna Westby
Fysioterapeut & Master in Humanities & Health Studies

Region Sjælland
Direkte: 25 47 07 55
Mail: nanna@spilerdug.dk

Lene scaled e1683267518658

Lene Tranberg Juul
Fysioterapeut

Region Hovedstaden 
Direkte: 22 81 83 55
Mail: lene@spilerdug.dk

Book en demonstration af Alseat

Er Alseat noget for jer? Hos Spilerdug vil vi gerne vise jer hvad den kan hos jer. Send dine kontaktoplysninger, og vi vender tilbage. Du kan også foreslå et tidspunkt på forhånd.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY