Vores 2 varianter af Spiler+

Spiler+ er et enkelt vendesystem, som du anvender sammen med Spilerdug, når det er hensigtsmæssigt at lade loftliften gøre arbejdet.

Ved brug af Spiler+ bliver forflytningen mere skånsom for personen der forflyttes og samtidig forebygger du fysisk belastning og nedslidning af hjælperen.

Personen ligger på Spiler+ og Spilerdug placeres under Spiler+ når du ønsker at forflytte eller positionere personen.

Ved at benytte loftliften og placere liftåget på stropperne langs siderne på Spiler+ kan du let placere Spilerdugen inden du går i gang med den ønskede arbejdsgang og fjerne Spilerdugen igen, når arbejdsgangen er afsluttet.

Med Spiler+ kan du forflytte højere op i seng, lave vending i seng, placere liftsejl, støtte personen ved nedre hygiejne, positionere personen med mere.

Spiler+ er særlig velegnet til forflytninger af personer med svingende funktionsniveau, samt giver tryghed i forflytning fx ved personer med demens.

Ved brug af Spiler+ og Spilerdug har du altid det optimale glid.

Spiler+ har en maxbelastning på 200 kg.

Spiler+ er CE-mærket i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) MDR 2017/745 af 5. april 2017 om medicinsk udstyr og efterlever  standarden DS/EN ISO 21856:2022. Se mere her

spiler short 1 e1594144118982

Spiler+ Short

Spiler+ short – anvendes til personer, hvor man ønsker at arbejde rehabiliterende, forflytning af personer med skiftende aktivitetsniveau og passive personer. Spiler+ Short kan anvendes ovenpå et almindelig lagen.

spiler long nyt e1594143172180

Spiler+ Long

Spiler+ Long – Anvendes til personer, hvor man ønsker at personer med et minimalt funktionsniveau får en skånsom forflytning. Spiler+ Long kan anvendes som et lagen på madrassen.

Rengøring af Spiler+

Vi anbefaler at I har 2-3 Spiler+ at skifte med al efter behov og vaskemuligheder.
Ved blod eller afføring anbefales det snarest at skylle Spiler+ i koldt vand.

maskinvask 80grader ikon e1588356065237

Tåler maskinvask

Brug ikke skyllemiddel

tørretumbling lav varme e1589443280338

Tåler tørretumbling på lav varme