Spilerdug er det mest enkle og udbredte hjælpemiddel til forflytning

Spilerdug er det mest anvendte hjælpemiddel til forflytningsopgaver, hvor nedsættelse af friktionen er vigtig for personalets arbejdsmiljø og patientens/borgerens komfort.

Spilerdug er utroligt fleksibelt og kan anvendes i stort set alle arbejdssituationer, og vi udvikler konstant nye metoder og muligheder i arbejdet med forflytningsteknik. Vores store erfaring fra stort set alle aspekter af pleje- og sundhedssektoren betyder, at vi altid kan komme frem til en god løsning på dine udfordringer.

Nemt, fleksibelt og enkelt – du kan (næsten) alt med Spilerdug

Vores produktvarianter

Vi tilbyder tre varianter af Spilerdug med forskellige egenskaber til de konkrete opgaver i pleje- og sundhedssektoren

Blå – standard

Den stive Spilerdug. Anbefales til forflytninger af meget tunge personer, da den ikke giver sig. Det gør den lettere at fjerne og at trække den ned bag en rygliggende tung person. Afgiver lyd under brug pga. stivheden, og det anbefales derfor altid at placere den under hovedpuden, hvis den skal placeres under hovedet. Kan placeres direkte under personen eller under et Spiler+ trækstykke.

Grøn – mellem

Den lidt elastiske Spilerdug. Anbefales til alle forflytninger af personer i seng, i kørestol, ved pålægning og aftagning af løftesejl, mv. Den har med andre ord det har bredeste funktionsområde. Dertil kommer, at den støjer mindre, da den er lidt elastisk. Kan placeres direkte under personen eller under et Spiler+ trækstykke.

​Rød – blød

Den meget elastiske Spilerdug. Anbefales til på- og afklædning af tøj, kompressionsstrømper mv., da den opleves blød mod huden, også når den er under pres. Er lydløs under brug, hvorfor den kan være det bedste valg også ved forflytninger og pleje af f.eks. terminale, demente, hjerneskadede og andre personer, hvor det er fordelagtigt med et lavt støjniveau. Kan i så tilfælde placeres direkte under personen eller under et Spiler+ trækstykke.

Skriv til os

Ønsker du yderligere oplysninger om spilerduge, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Navn
Telefon
E-mail
Besked